БТА Kостадин Ангелов отправи поредна атака към . В свой пост в

...
БТА
Kостадин Ангелов отправи поредна атака към . В свой пост в
Коментари Харесай

Костадин Ангелов обвини Кацаров в лъжа

 БТА Kостадин Ангелов отправи поредна офанзива към. В собствен пост в обществената мрежа Facebook някогашният здравен министър упрекна наследника си на поста в неистина. Причина за това стана огромна частна болница, която е планувано да се построи в Казичене.

" Поредна неистина на служебния здравен министър Кацаров! Днес беше запитан за противоречивата частна болница в Казичене. отговори, в народен ефир, със следните думи: " Процедура, която даже не е достигнала до министерството на опазването на здравето ". Безочлива неистина! ", написа проф. Ангелов.

Бившият здравен министър твърди, че " още при започване на юни в Министерството на здравеопазването са постъпили документи и заявление за позволение на медицински действия за частната болница в Казичене. На 21-ви юли Министерството на здравеопазването разпорежда на подопечната си Изпълнителна организация " Медицински контрол " да даде мнение по отношение на молбата за позволение за активност на частната болница в Казичене ", написа той.

Ангелов приключва обявата си с думите: " Такива са обстоятелствата. И за всичко това има писмена диря и документи! Доказателства, които оборват лъжата, изречена от Кацаров тази заран ".

Днес в ефира на NOVA д-р изясни, че такава процедура не е достигнала до Министерството на здравеопазването. " Не съм имал диалог с президента за тази или за която и да било друга болница ", уточни министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР